RECENZIJA: essence BLUSHplay paleta rumenila



Pozdrav dragi moji!
Danas vam donosim recenziju jedne presatke essence paletice, koja mi je prije dva – tri tjedna stigla u njihovom PR paketiću. Radi se o maloj paleti rumenila i jednog highlightera,  a evo kakvi su moji dojmovi!
 
 

Paleta dolazi u čvrstom  plastičnom pakiranju, u njoj se nalazi sveukupno tri proizvoda, 2 rumenila i jedan higlighter. Količina proizvoda koju dobijete je 8 grama, te bi ih trebali koristiti 12 mjeseci od dana otvaranja. Nijansa je 10 play it peach. 

Na prvu, pigmentacija rumenila je fantastična, zaista je jaka, odlično se blendaju i prirodno izgledaju na obrazima. Nijansa SCULPT je nešto tamnija  i matt, dok DEFINE nijansa u sebi sadržava sitne čestice shimmera. 

HIGHLIIGHT  nijansa, daje suptilan svakodnevni sjaj, i odgovarati će curama koje ne vole pretjerivati s highlighterom. Meni osobno je možda mrvicu i preneprimjetan. Što se samog pakiranja tiče, imam osjećaj da je i više nego dobro izrađeno, plastika je tvrda  i konkretna, međutim, ja bi preferirala samo da je srednja nijansa iste veličine kao i ostale, jer imam malo problema s umakanjem kista u nju, rumenilo nanosim velikim kistom kako bi se što ljepše izblendalo i ovo mi daje manje muke. 

S druge strane, kad ova rumenila uspoređujem s DEFINING rumenilima od Catrice-a koja stalno koristim, mogu reći da su više praškasta u teksturi i trajnost im je dosta kraća u odnosu na njih. Izdržati će par sati nošenja, ali krajem dana već će većina rumenila biti izblijedjela. 

Sveukupan dojam je dobar, paleta je funkcionalna, odlična za početnice s rumenilima, savjetujem lakšu ruku kod nanošenja rumenila jer su dosta pigmentirana, highlight je dosta suptilan pa nije previše po mom ukusu. 
Cijena ove paletice je oko 30-tak kuna, i može se pronaći u Mülleru.
Jeste li već probale ovaj proizvod i kakvi su vaši dojmovi? 
Xoxo
Vaša IV.

Primjedbe

   

Preporučeno

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN