top 5 najgorih proizvoda

Pozdrav drage moje!
Već je postala rutina čitati moje mjesečne favorite, i često spominjem proizvode koji su mi odlični ali o onima koje ne volim malo govorim. Danas je došao i taj dan i donosim vam top 5 najgorih proizvoda koje sam kupila u posljednjih par mjeseci. Prije nego li počnem, ako neke od ovih proizvoda volite i koristite, to je sasvim uredu jer svi imamo različite preferencije što se tiče makeup-a i njege kože.

Prvi i totalni promašaj je Afroditina krema nakon depilacije. Na žalost bila sam neoprezna i nisam u sastavu uočila alkohol kojeg ima i to dosta. Općenito me alkohol ne smeta pretjerano, ali na kožu koja je svježe izdepilirana ako nanesete ovaj proizvod budite spremni da će peći užasno a moguće i potaknuti još veće iritacije kao kod mene. Inače imam užasno osjetljive noge i najučinkovitije su kreme za ruke poslije depilacije. Ne znam zašto ali to mi jedino paše.



Jedno vrijeme oko Božića, bila sam u potrazi za šljokicama i to srebrenim jer sam htjela raditi lookove inspirirane blagdanima ali kupivši ovaj wet'n'wild gliter jako sam se razočarala. Izuzetno je mastan. Razmrljati će se po svuda i jako je proziran. Što i vidite na swatchu prsta.

Što se kozmetike tiče, razočarala me i beautyUK paletica sjenila koja se užasno uvlači u borice oka. Inače niti s jednim sjenilom nemam tih problema nosila primer ili ne a ovoj paleti ne pomaže čak ni to. Na žalost flop veliki.

BeautyUK set za konturiranje je više 50% 50%. Volim tamne nijanse iako im zamjeram što se teško blendaju, ali ova svijetla je potpuni promašaj. Dotakla sam dno s njom u dva pokušaja korištenja a posvjetljivanje niti korigiranje ne daje nikakvo.
I za kraj jedno veliko razočarenje od Alverde-a . Ulje za uklanjanje šminke me jako zanimalo otkad sam ga ugledala na policama i dosta sam dugo vagala hoću li ili ne kupiti ga. I prevagnulo je naravno da hoću. Na žalost pokazalo se kao potpuni promašaj jer ne skida vodootpornu šminku i jako peče za oči.

To je to od mojih promašaja. Jeste li probali koje od ovih proizvoda i što mislite o njima?
Xoxo
Vaša Iv.


Primjedbe

  1. Slazem se sa svime osim sa beauty Uk paletom. Meni je ona odlicna.
    Ali definitivno ove wnw sljokice..dno dna...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bome da. Bas loš loš proizvod a inače obožavam taj brand.

      Izbriši
  2. Odlican post, bas sam uzivala citajuci ! Ja nisam probala ni jedan ovih proizvoda :D A sad sigurno i necu. Super ideja ! #Samokazem

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

   

Preporučeno

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU