RECENZIJA: BeautyUK lips MATTER



Pozdrav dragi moji!
Danas vam donosim recenziju BeautyUK lip matter-a. Tekući ruževi baš i  nisu lagani za pronaći u drogerijama, ali ovaj dragulj se uvukao u moju košaricu prije nešto više od mjesec dana. 

Ruž košta oko 30-tak kuna i možete ga pronaći u svim Kozmo drogerijama. Nijansa koju sam kupila je Bond, Mrs. Bond no 1. i radi se o tamnijoj crvenoj nijansi. Pakiranje sadrži 8 grama proizvoda koje trebate potrošiti u roku od 12 mjeseci od otvaranja. 

Osim ove nijanse u ponudi je još oko 5 drugih a sve vuku na nježne roza tonove. Mene je ova nijansa privukla jer je u dućanu izgledala dosta tamno crveno, međutim  na usnama i uživo na dnevnoj svjetlosti je dosta svjetlija. Po tom mogu reći da nije ono što sam očekivala, ali s druge strane nijansa koju sam dobila mi je jako lijepa. 

Tekstura ruža je kremasta, ugodna na usnama i jako brzo se suši u potpun matt finish. Ostavit će stain na vašim usnama čak i nakon skidanja, a preporučujem oprez kod nanošenja jer crveni pigment se teško uklanja. 

Bez obzira na to trajnost ovog ruža je odlična. Izdržati će 5-6 sati bez micanja. Ali ono što neće preživjeti je masna hrana. Ulje je nešto što razbija i najvodootporniju šminku tako da mu to ne uzimam za zlo.
Ono što moram reći da je minus, je to da nakon 7-8 sati ruž se lakše počne skidati pogotovo ako ste jeli u tom periodu i  više nije nadogradiv  izgledat će jako loše ako pokušate dodati još jedan sloj. Radi se o matt ružu i ako imate jako  suhe i nepripremljene usne, neće vam se svidjeti. 

Međutim, meni ovo prvi ruž ovakve vrste i jako sam oduševljena, a i testirala sam ga i na očima kao tuš, gdje se odlično pokazao. Zaista je lagan za nanošenje i brzo se osuši u matt finish tako da nema razmazivanja. 

Po  meni ovo je matt ruž koji se isplati probati cjenovno je jako pristupačan, ima odličan ali intenzivan miris. Te dosta dugo traje na usnama. 

Jeste li probali već ove ruževe i koji su vama najomiljeniji matt tekući ruževi?
Xoxo,
Vaša Iv.

Primjedbe

  1. OBOŽAVAM ove BeautyUK tekuće ruževe! Jedni od meni najdražih tekućih mat ruževa. Imam upravo tu nijansu crvene, kao i Shake you plum i Mauve your body. Kada sam kupovala ovu nijansu, također mi se činila tamnija nego šta je, ali ne smeta mi. Lijepo stoji na usnicama i mom tenu. Kvaliteta ovih ruževa mi je odlična i cijenovno dosta pristupačna. Samo šteta da više neće biti dostupni sada kad se Kozmo zatvara :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da i ja sam čula za zatvaranje nekih poslovnica :/ šteta s Kozmom gubimo i dosta brendova koje druge drogerije ne drže :(

      Izbriši

Objavi komentar

   

Preporučeno

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN