TOP 3 korektora za svijetlu put (BUDGET-FRIENDLY)




Odabir dobrog korektora za pristupačnu cijenu ponekada može biti izazov ako ste izrazito svijetle puti kao i ja.  Tokom svog iskustva sa šminkanjem, probala sam zaista mnogo različitih korektora. Bilo je tu dobrih i loših, a danas vam donosim top 3 korektora koji su stalna postava moje makeup kolekcije i za koje smatram da svaka cura treba probati. Možemo krenuti.




Prvi i ujedno meni najdraži korektor je Catrice CAMOUFLAGE cream, u nijansi 010 Ivory. Ovaj korektor kupujem već godinama.  Doslovno otkada je došao na naše tržište a evo zašto ga i obožavam. Ima odličnu prekrivnu moć, bilo da se radi o podočnjacima ili prištićima. Guste je i kremaste teksture što ga čini idealnim za puno više od samog prekrivanja. 



Ja ga osobno koristim za slijedeće namijene: prekrivanje prištića (žućkastog je podtona tako da  idealno neutralizira crvenilo a ako vam je i ova nijansa kao i meni mrvicu pretamna, korektor idealno funkcionira ispod pudera); sitni popravci (koristim ga za popravke kod izvlačenja crte tuša, iscrtavanja obrva ili obrubljivanje usana kod nanošenja tamnijih ruževa). I na kraju, zbog guste kremaste teksture, tanak sloj na kapcima idealno funkcionira kao primer, odnosno baza za sjenila.  Jedino za što ga osobno ne bi koristila je prekrivanje podočnjaka jer nema pretjerani efekt posvjetljivanja te zbog takve teksture djevojkama sa suhim područjem ispod oka može naglasiti sitne borice. 





Idući dragulj je zapravo mlađi brat prethodnika. Radi se o Catrice Liquid CAMOUFLAGE korektoru u nijansi 005 Light Natural. Ovo je korektor s najvećom prekrivnom  moći a također, odliku je ga i svojstvo vodootpornosti. Naime ovaj malac jednom kada je nanesen ne mrda s mjesta a pigmentacija mu je vrhunska. S obzirom da mu tekstura nije teška kao u kremaste verzije, ja ga nanosim na podočnjake i dijelove lica koje volim posvjetljivati. 





Na kraju, AURA me također oduševila sa svojim Correct ME! korektorom u nijansi 304 Fair, ovo je daleko najsvjetliji korektor od ovog trojca a odličan je jer tokom dana ni malo ne izblijedi niti ima tendenciju oksidirati. Doslovno me oduševio time što kada sam ga prvi put nosila, od jutra do kasno popodne imao je jednaki efekt posvjetljivanja na mom licu. Odličan je za nanošenje ispod očiju i u prekrivanju podočnjaka kao i u posvjetljivanju viših dijelova lica, jedina mana mu je to što ne prekriva nesavršenosti poput crvenih prištića idealno. 



To je to od mojih najmilijih iz obitelji korektora! Koji su vaši TOP korektori i jeste li probale ove proizvode! 

Pratimo se : 

Instagram : KLIK !

facebook :KLIK!

Pinterest :  KLIK!

BLOGLOVIN': KLIK!

You-Tube: KLIK!

Pišite mi u komentarima, a do idućeg puta šaljem vam puno pozdrava! 

Xoxo

Vaša, Iv.

Primjedbe

  1. Imam neke korektore od Essence-a ali nisam bas zadovoljna kako prekrivaju.
    Ok, dobri su mi ali nije to to.
    Moram cu probati jedan od prva dva navedena jer Kozmo nemam u blizini pa mi je Aura tesko dostupna.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Catrice ima sjajno prekrivanje. Mislim da bi se oduševila s drugim navedenim u postu :))

      Izbriši
  2. moram da probam onda ovaj aurin deluje mi kao da bi mi stajao!
    http://highheelpoodl.blogspot.rs/2016/09/collab-with-bae-jelena-coture-case.html

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

   

Preporučeno

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN