TOP 5 omiljenih proizvoda za dugotrajan makeup + NAJAVA DARIVANJA




Pozdrav svima!
Danas je 24.8. kada pišem ovaj post a to znači samo jedno. Sutra slavimo svoj prvi bogorođendan. Uzbuđena sam kao malo dijete jer nisam ni najmanje mislila da će moja ideja zaživjeti na ovaj način.  Povodom te prilike, namjeravam organizirati darivanje za vas koji čitate, tako da ako već niste stisnite like na mojoj Facebook stranici  kako ne biste propustili početak darivanja koje će krenuti kroz  idućih par sati. A sada kada smo sve već rekli, možemo se baciti na ovaj post koji pripremam već duže vrijeme. Radi se o mojim must have proizvodima tokom ljetnog razdoblja kada je  postojanost veliki izazov.  Ovo su ujedno i proizvodi koje koristim uvijek kada se šminkam neovisno o prigodi i baza su svakom look-u čije slike možete pronaći na mom Instagram profilu i na blogu. Stoga možemo krenuti!

 
Wet'n'Wild Coverall puder mi je već duže vrijeme jedan od najdražih pudera. Posebice kada je na tržište stigla i nova najsvjetlija nijansa. Puder ima odlično prekrivanje, postojanost je iznad 10 sati. Lijepo  se ponaša i stapa s kožom. Detaljnu recenziju možete pročitati ovdje

Maybelline Rocket Volum' Express, odlična maskara u vodootpornoj verziji. Drži se postojana doslovno od jutra do sutra. Nema mrvljenja na trepavicama tako da ne iritira moje osjetljive oči. Nadogradiva je. Ispočetka mi je bila čudna zbog ogromne četkice ali s vremenom sam se navikla. Ovo mi je doslovno najbolja maskara koju sam ikada probala. I ako imate osjetljive oči kao ja ovo je ono što  toplo preporučujem. 

Essence translucent fixing powder, je puder u prahu koji je moje novo otkriće. Na fotografiji je već 2. pakiranje koje koristim. Detaljnu recenziju sam pisala nedavno tako da tamo možete provjeriti sve detalje vezane i za ovaj proizvod. 

Catrice Liquid Camouflage, najpostojaniji  korektor s najvećom pokrivnom moći koji možete pronaći u trgovinama za tako malu cijenu. Početkom godine sam pisala recenziju, tako da ako se već niste upoznali s ovim draguljem,  svakako bacite oko i na taj post. 

Na kraju, Freedom BROW POMADE je fantastičan proizvod kupljen krajem prošle godine. I da, još uvijek imam isto pakiranje, unatoč činjenici da ga koristim svaki dan. Proizvod sam po sebi je sada mrvicu suše teksture što mi jako paše jer je puno lakše s njim oblikovati obrve a kako bi ste spriječili prebrzo isušivanje proizvoda, samo budite sigurni da ste odmah zatvorili pakiranje nakon što pokupite proizvod kistom. Njegovu recenziju pročitajte OVDJE.


To je to za moju listu najdražih.  Jeste li probali koje od ovih proizvoda i što je po vama must have za besprijekornu podlogu tokom ljetnih mjeseci. 

Šaljem vam puno pozdrava! 

Xoxo, Vaša Iv.


Primjedbe

  1. Probala sam tekući puder, dobar je bio :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Wet n Wild coverall tekuća podloga i Catrice Liquid Camouflage su mi otkriće stoljeća. Odlični drogerijski proizvodi <3

    OdgovoriIzbriši
  3. I ja koristim rocket maskaru, vec godinama.. Jako sam zadovoljna sto ne ljepi trepavice, lijepo ih rasporedi, a traje bas od jutra do sutra.. za nekih 70kn u mom DM-u ja sam prezadovoljna

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je Rocket maskara top najdraža već godinama isto. Jednostavno ne uspjevam pronaći drugu koja pruža bolji efekt od ove. <3

      Izbriši

Objavi komentar

   

Preporučeno

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN