RECENZIJA: Freedom Pomade (Taupe)





Ovaj proizvod sam gledala već neko duže vrijeme sa službene FREEDOM stranice i razmišljala o narudžbi. I kada sam vidjela da su stigli na PINK pandu sreća je bila velika.  Čekala sam prvu priliku i naručila svoj primjerak. 

Inače volim nešto tamnije obrve nego li je moja prirodna boja kose. I izuzetno su mi bitne jer su one upravo okvir lica. I mislim da najviše promijene izgled i cijeli make-up (kod mene). Imam izrazito nejednake obrve koje i nisu presvijetle već guste i duge i teško im je promijeniti oblik i malo a  s obzirom da sam plavuša, pronalaženje proizvoda koji će mi odgovarati ispuniti sve moje želje je teško. A gotovo i nemoguće sa drogerijskim setovima za uređivanje obrva čije su nijanse prečesto vukle na pretople ili čak crvenkaste tonove. Zadnji spas sam posljednjih mjeseci našla u Wet'n'wild setu za uređivanje obrva koji ima hladno smeđu ali dosta  tamnu  nijansu. 

I bila sam zadovoljna jer sam mogla izregulirati da izgleda uredu ali vrlo se lako može pretjerati i treba dosta vremena da se to nanese i izgleda lijepo a nekada jednostavno nisam uspijevala. 

Ono što je slučaj sa praškastim proizvodima je to da nisu pretjerano trajni. Ako slučajno se počeškate po obrvama ode pola pudera i sav trud je  uzalud. 




Anastasia Beverly Hills Brow Pomade je izrazito popularan međutim meni je osobno cijena pozamašna i Freedomov pomade je meni bila logična alternativa. Kako se pokazao, dojmovi, trajnost, aplikacija i što ćete zapravo dobiti ako ga naručite pročitajte u nastavku posta.




Sam pomade dolazi u klasičnoj teglici s poklopcem na odvrtanje poput tuša u gelu što je klasično za ovakve proizvode. Sadržava 2.5 grama proizvoda što  je ok količina s obzirom da vam treba jaako malo. I trajat će vam oko 12 mjeseci od otvaranja. Tekstura je podosta kremasta i da se s njom jako dobro baratati a nakon sušenja ne miće. 



Pigmentiranost je odlična, zaista odlična, i lijepo ćete moći oblikovati obrve i lakšom rukom ali i jačim pritiskom za intenzivniji look. 

Ispočetka mi je bilo jako teško se privići jer nikada nisam radila s ovakvim proizvodom za obrve ali uz nešto vježbe to prestaje biti problem.  Tako da ako vam od prve ne ide ne odustajte dajte mu još koju šansu. Meni je osobno nijansa taupe koju sam kupila možda malo i presvijetla i prehladna jer se vidi gdje su moje obrve a gdje sam popravljala oblik, međutim uz malo sjenila od essencea koje je nešto tamnije, da se lijepo izjednačiti.

Za vodootpornost ovog proizvoda ne jamčim ali nigdje ni ne navodi to svojstvo. Ja sam ga testirala.  Pod vodom se gubi ona prvobitna izuzetna pigmentiranost ali i dalje ostaje na koži, vidite sa slika, čak i uz uporabu sapuna nije se maknuo više od slike dolje. 




Naravno ono što nije preživio je bilo intenzivno i grubo trljanje po ruci nakon pranja. Onda se počeo lagano trusiti i brisati. Zadnja fotografija gore.

Što se trajnosti na obrvama tiče, meni je odličan. Od pudera u prahu definitivno bolji, a i nosila sam ga prije nekoliko dana od jutra do kasno navečer i prošla putovanje autobusom, spavanje popodne koje NE uključuje spavanje na leđima da mi se make-up ne pokvari haha već redovno zabijem glavu u jastuk, igru s klincima i što sve ne. I hladno i toplo. Na večer je još uvijek bio na mjestu. 

Moguće da će vam  trajnost biti lošija ako imate izrazito masnu kožu ali opet s druge strane i ja ju imam. Ako imate naviku prčkati po obrvama i to jako puno onda ne vjerujem da će izgledati tako sjajno. Međutim izdržati će sve laganije dodire i to mnogo bolje od pudera u prahu.
Ono što bi još rekla jest da bolje funkcionira ako imate slabe i rijetke obrve i ako vam dlačice nisu preguste. Ja sam imala u početku problem jer jednostavno se vidjelo gdje je pomade a gdje su moje dlačice od obrva koje su podosta duge mislim da bi ovaj problem nestao s malo tamnijom nijansom.

Izbor nijansi je odličan, i moći ćete naći od najsvjetlije do najtamnije i hladne i tople podtonove pogledajte (OVDJE). Za cijenu od 50 kuna, po meni odličan proizvod koji ću svakako nastaviti koristiti a možda i nabavim još koju nijansu. A svima vama pobornicima ABH preporučujem da ga isprobate i konačno da imamo recenziju usporedbe da znam da li ću jednog dana htjeti riskirati puno veći novac na  proizvod za obrve :D haha. 

Od mene ima like i preporuku. A što vi kažete? Kako vam se čini? 

Xoxo

Vaša, IV.

Primjedbe

  1. hehe, ovo se barem skine trljanjem, Nyxov bez micelarne neće sa ruke, a samo sa vodom dobiješ još goru fleku..horor! xD
    ova nijansa bi mogla dobro proći kod prirodnih plavuša jer sve većinom traže hladnije nijanse..
    za tu cijenu vrijedno isprobavanja :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, zaista su ova taupe a čak i blonde poprilično dobre i neutralne za prirodne plavuše. Jedino mene moje obrve ne slušaju pa posežem za tamnijim nijansama haha :D

      Izbriši
  2. E ovo bas moram isprobati,bas iz tog razloga sto obozavam Anb pomade,vec trosim drugo Pakovanje i ne mogu bez njega.
    Prvom prililom cu uzeti Freedom da ga bas usporedim
    Dala si mi odlicnu temu za blog...hehehe

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jedva čekam jer me jaako zanimaju usporedbe. Na žalost ja se prvi put susrećem s proizvodom za obrve ovakve vrste pa ne mogu uspoređivati.

      Izbriši
  3. Lijepa nijansa, baš fino hladna. Kao i ti obično nailazim na proizvode koji bacaju na crvenkasto što mi nikako ne ide :) Za sada nisam probala ni jednu pomadu, ali djeluje interesantno :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bome je :) meni je trebalo malo prilagodbe na početku :)

      Izbriši
  4. Nevjerojatno koliko je freedom kozmetika izgleda pigmentirana. I sama sam razmisljala o njihovom brow pomade, ali se nisam mogla odluciti nikako. Pigmentiranost mi je najbitnija - a dvije palete koje imam su nevjerojatno dobre u tome.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja imam želju probati im palete jer nemam još ni jednu, tako da pri idućoj kupnji, jedna mora u košaricu :D

      Izbriši

Objavi komentar

   

Preporučeno

RECENZIJA: MANZARA – Haljine 2017 - NewIN

RECENZIJA: ZIAJA –goat's milk MASKA ZA KOSU